Nieuwegein - Grote Wade 21 | Brecheisen Makelaars (2024)

5 X WAAROM GROTE WADE 21 G, H, K EN L VOOR U DE IDEALE PLEK IS
1.Functionele bedrijfsunits
2.Gelegen nabij snelwegen
3.Parkeergelegenheid op eigen terrein
4.Gesitueerd op een levendig bedrijventerrein
5.Centraal gelegen in het land

ADRES
Grote Wade 21 G, H, K en L te Nieuwegein (3439 NX)

ALGEMEEN
Aantrekkelijke zelfstandige kantoorruimte gelegen op het bedrijventerrein “De Liesbosch” te Nieuwegein. Op dit bedrijventerrein zijn o.a. gevestigd de ondernemingen Jumbo, Praxis, Hornbach, TNT, Carglass, Saab ASM Utrecht, Shurgard en Boels.

Alle bedrijfsunits zijn onderling met elkaar verbonden en de bedrijfsunits Grote Wade 21 G en H beschikken beide over een laadverhoging waardoor deze beide units bij uitstek geschikt zijn voor kleine koeriersbedrijven.

Vanuit de entree/hal met; trapopgang (dichte trap), meterkast, keuken en toiletgroep bereikt u de kantoor- of showroomruimte op de eerste verdieping.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Gelegen op bedrijventerrein De Waden aan de Grote Wade te Nieuwegein. De kantoorruimte is zeer centraal gelegen ten opzichte van Utrecht, Houten en Nieuwegein en is goed bereikbaar vanaf de rijkswegen A2 (Amsterdam-Maastricht) de A12 (Den Haag-Arnhem) de A27 (Almere-Breda)en de A28. Ook de openbaar vervoersvoorzieningen zijn uitstekend te noemen.

OPPERVLAKTE
Het voor verkoop beschikbare object betreft een viertal bedrijfs-/kantoorunits met erf, grond en verdere aanbehoren, met een totaal vloeroppervlak van circa 680 m² bvo, onderverdeeld als volgt:

Grote Wade 21 G, ca. 170 m²
Begane grond circa85 m² bedrijfsruimte; met laadverhoging.
Verdieping circa 85 m² kantoorruimte.

Grote Wade 21 H, ca. 170 m²
Begane grond circa85 m² bedrijfsruimte; met laadverhoging.
Verdieping circa 85 m² kantoorruimte.

Grote Wade 21 K, ca. 170 m²
Begane grond circa85 m² bedrijfsruimte;
Verdieping circa 40 m² kantoorruimte + ca. 45 m² opslagruimte.

Grote Wade 21 L, ca. 170 m²
Begane grond circa85 m² bedrijfsruimte;
Verdieping circa 40 m² kantoorruimte + ca. 45 m² opslagruimte.

De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

KADASTRALE GEGEVENS
Het object is kadastraal bekend als:
Gemeente: Jutphaas
Sectie: D
nummer(s): 2651, 2661, 2702, 2706, 2703, 2707 en 2708, 2704, 2709.
Groot: totaal 579 m² (145 m², 144 m², 145 m² en 145 m²).

BESTEMMING
Ter plaatse geldt de “Beheersverordening De Liesbosch 2013”. Deze continueert het huidige gebruik en bestemming vlgs het bestemmingsplan “Laaggraven Bedrijventerrein 1987”. Op de plankaart is het object aangemerkt met bestemming “’Industriële Bedrijven”. Toegestaan zijn bedrijven in de categorie tot en met 4.2 van de van de regels deel uitmakende Staat van Bedrijfsactiviteiten.

Voor nadere informatie omtrent de bestemming en gebruikersmogelijkheden verwijzen wij u naar de gemeente Nieuwegein.

OPLEVERINGSNIVEAU
De bedrijfsunits worden opgeleverd in de huidige gebruikte, bouwkundige en technische staat.
Alle units zijn thans nog verhuurd aan 3 huurders tot ultimo 2024. Alle huurovereenkomsten zijn opgezegd. Het is bespreekbaar om de bedrijfsunits met de huidige huurders over te dragen.

PARKEREN
Bij elk object behoort 1 parkeerplaats gelegen op eigen terrein. Tegenover de bedrijfsunits, aan de voorzijde, zijn enkele algemene parkeerplekken aanwezig.

ENERGIELABEL
Voor zover noodzakelijk zal er voor dat deel een energielabel worden aangeleverd.

KOOPSOMMEN
Grote Wade 21 G € 245.000,-- kosten koper
Grote Wade 21 H € 245.000,-- kosten koper
Grote Wade 21 K € 245.000,-- kosten koper
Grote Wade 21 L € 245.000,-- kosten koper

Er is geen BTW van toepassing.

Alle kosten verbonden aan de eigendomsoverdracht, waaronder te verstaan de notariële kosten (o.a. koopovereenkomst, akte van levering), kadastraal recht, verschuldigde overdrachtsbelasting, eventuele omzetbelasting en de kosten wegens de levering en overdracht van het verkochte zijn voor rekening van koper.

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, ontleent geen van partijen daaraan rechten.

AANVAARDING/LEVERING
De onroerende zaak wordt leeg en ontruimd geleverd, vrij van huur en gebruik, in de huidige gebruikte bouwkundige, technische en milieukundige staat, de staat “as-is, where-is” met alle daarbij behorende rechten en aanspraken, lasten en beperkingen, zichtbare en onzichtbare gebreken, heersende en lijdende erfdienstbaarheden, en kwalitatieve rechten en plichten, doch vrij van hypotheken, beslagen en inschrijvingen daarvan. De koper dient kennis te nemen van de inhoud van de laatste akte van levering.

MILIEU
Het is de verkoper niet bekend dat de onroerende zaak verontreiniging bevat die ten nadele strekt van het beoogde gebruik, dan wel kan leiden tot een verplichting tot sanering of andere maatregelen, en dat er ondergrondse tanks voor het opslaan van (vloei-)stoffen aanwezig zijn. Het is de verkoper niet bekend dat er (bouw-)materialen zijn toegepast die op enigerlei wijze schadelijk zijn voor mens of milieu of agressief zijn ten opzichte van andere toegepaste materialen. Koper aanvaardt de milieukundige toestand van de onroerende zaak in de huidige staat en vrijwaart verkoper voor eventuele aanspraken van derden ter zake. Verontreinigings- en restrisico van de bijbehorende grond en grondwater, alle eigenschappen en verontreinigingen, de eventuele aanwezigheid van asbesthoudende stoffen en/of schadelijke materialen en/of stoffen, zowel de bekende als de onbekende, komen voor rekening en risico van koper. Koper vrijwaart verkoper voor alle aanspraken, claims en verplichtingen te dier zake.

NOTARISKANTOOR
Koper is vrij om te bepalen welk notariskantoor zal worden belast met het opmaken van de koopovereenkomst en de notariële akte van levering.

KOOPOVEREENKOMST
In de op te maken koopovereenkomst zullen de gebruikelijke bepalingen worden opgenomen. Daarnaast zullen de koopovereenkomst en de akte van levering die bedingen bevatten die de notaris nodig acht en normaal gebruikelijk zijn.

ZEKERHEIDSSTELLING
Koper dient binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom aan het notariskantoor.

AANVAARDING
In overleg.

WWFT
Ons kantoor en onze dienstverlening vallen onder de Wwft (Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme). Wij dienen daardoor van iedere koper verplicht de identiteit vast te stellen en te verifiëren alsmede de herkomst van het vermogen te onderzoeken alvorens een onderhandeling aan te kunnen gaan.

Nieuwegein - Grote Wade 21 | Brecheisen Makelaars (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Gregorio Kreiger

Last Updated:

Views: 6216

Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Gregorio Kreiger

Birthday: 1994-12-18

Address: 89212 Tracey Ramp, Sunside, MT 08453-0951

Phone: +9014805370218

Job: Customer Designer

Hobby: Mountain biking, Orienteering, Hiking, Sewing, Backpacking, Mushroom hunting, Backpacking

Introduction: My name is Gregorio Kreiger, I am a tender, brainy, enthusiastic, combative, agreeable, gentle, gentle person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.